2012. december 4., kedd

~ Új kis kedvenc ~

Visszatértem, ha nem is sok időre xD
   Még tegnap tettem fel 1-2 új hátteret (amik most már laptop méretű hátterek). És mostantól másról is készítek háttereket... az új kis kedvencemről Lee Min Ho-ról (de ez már a fejlécen is látszik). És ennek köszönhetően új dizájnt is kapott az oldi. :)
 Aki esetleg nem ismerné:

Lee Min-ho (hangul: 이민호; Hanja: 李敏 镐)
Dél-koreai színész, model
Született 1987 június 22
   Min-ho született Heukseok-dong, Dongjak-gu, Szöul-ban. Az anyján és apján kivül van egy nővére is. Kisgyermekként, Min-ho remélte, hogy egy labdarúgó játékos lesz, de a sérülés miatt végetért az álma. Min-ho azonban csendesen lépést tart a labdarúgással, és kijelentette, hogy a kedvenc játékosa Cristiano Ronaldo.
 Végzős a gimis korában csatlakozott a Starhaus Entertainment-hez, ami segítségével ismertebb lett. Képzésekre járt, utánna pedig meghallgatásokra és kisebb szerepeket kapott számos televíziós drámában. 2006-ban autós balesete volt ami következtében 6 hónapot kórházban kellett töltenie. :(
Az áttörést 2009-ben Boys Over Flowers (KBS2) című televíziós sorozat hozta meg, amiben ő volt a főszereplő Gu Jun-Pyo. Ezt évente követte 1-1 doramás főszerep:

2010Personal Taste
2011City Hunter 
2012Faith
(A Faith-ot még nem láttam, de a többit igen. Az első 2 romantikus vígjáték, míg a City Hunter egy jó kis akció sorozat. Ajánlom mindenkinek őket.)
   Sok díjban is részesült már főleg a Boys Over Flowers és a City Hunter-ben nyújtott alakításáért. És persze számtalan reklámban is feltünt... Egyik legnagyobb kedvencem, amiben ráadásul még az ének tudását is egy kicsit megcsillogtatja:

  És meg egy bejelentés :)
A következő fanficim főszereplője ezek után nem lehet más, mint Lee Min Ho :D
Csak sajnos a vizsgák miatt kérdéses, hogy mikor készül el... de ígérem, igyekezni fogok... :)


 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése